различни категории продукти                                 👉от тук   
  
                                                                          
                              
 

Реклама

Aliexpress WW

Телевизор LED Smart Samsung, 40`` (100 cм), 40MU6102, 4K Ultra HD

Телевизор LED Smart Samsung, 40`` (100 cм), 40MU6102, 4K Ultra HD


Подробности и цена  от тук 🛒 ➤

UHD резолюция

Изживейте подробности с 4 пъти по-висока резолюция на HD телевизор. Всичко, което видите, ще изглежда по-добре с реалистични цветове и яркост.

PurColor
Насладете се на естествени цветове с PurColor. Оставете се да бъдете завладяни от телевизора и погледнете всички цветове на природата в детайли.

HDR
Реалистични изображения. Ще преживеете истинско HDR изживяване с впечатляваща лекота и сенки, пълни с детайли.

UHD затъмняване
UHD затъмняването разделя екрана на отделни части, за да оптимизира цвета, яснотата и дълбоките нива на черно и безупречно бяло за идеален контраст..

Тънък дизайн
Стилен и елегантен, той предлага перфектен външен вид, независимо къде седите.

Едно дистанционно управление
Получавате пълен контрол с One Remote. Управлявайте всички свързани устройства само с едно дистанционно управление. Благодарение на гласовото управление никога няма да се налага отново да превключвате каналите.

Smart View
Просто свържете мобилния си телефон към големия екран и се насладете на цялото съдържание. А с приложението Smart View безпроблемно управлявате всичко чрез своя смартфон.

Smart Hub
Разполагайте с всичко на едно място. One Depth събира цялото съдържание на един екран. Получавате лесен достъп до различно съдържание и възможността да прегледате на малък екран преди да изберете какво да гледате.

 Автоматично засичане
Открийте и разпознайте всичките си свързани устройства по-бързо. Телевизорът автоматично показва имената на устройствата, като избирането на опции е изключително лесно

Няма коментари:

Абонирай се |ЗА ВСЕКИГО ПО НЕЩО – НОВИНИ, ОФЕРТИ, ЗАБАВЛЕНИЕ