различни категории продукти                                 👉от тук   
  
                                                                          
                              
 

Реклама

Aliexpress WW

Аудио система LG OM5560, 500 W, Wireless party link, DJ Effects, Bluetooth, Караоке, Черна


ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА ➤
Описание
Висока отдавана мощност: 500 W Време е да събудите гостите си. 500 W пулсиращи ноти и ярки светлини, които да вдигнат градуса на партито. С дизайн на изтребител, аеродинамична форма и светлини на високоговорителите за повдигане на адреналина. Безжична парти връзка Умножете партито по две, за да се забавлявате повече. Свържете безжично две системи, за да удвоите мощността. DJ ефекти Добавете ефекти като Scratching, Flanger, Phaser, Wah, Delay и предварително записани специални ефекти към любимите си песни, като сами определяте силата на звука. Auto DJ Оставете автоматичния DJ да се погрижи за партито ви, докато вие се забавлявате. DJ запис Запишете и споделете партито си. Можете лесно да запишете или да изпратите аудио през
Bluetooth до смартфон, за да се забавлявате с него по-късно. Караоке звезда Почти всяка песен може да се използва за караоки – отстранете вокалите с едно натискане на бутон. Можете дори да смените тоналността на песента, за да я направите по-подходяща за височината на гласа си. LG Bluetooth App (Bluetooth приложение на LG) Управлявайте партито дистанционно от мобилните си устройства.
Избирайте песните и добавяйте ефекти, докато танцувате. Multi Jukebox Свържете до три мобилни устройства чрез Bluetooth, за да създавате, управлявате и добавяте песни към плейлистата си. Позволете на приятелите си да се включат в купона. TV Sound Sync (Синхронизация с TV звук) Свържете съвместим LG TV към системата без загрозяващи кабели. Автоматично възпроизвеждане на музика Системата е толкова умна, че знае кога влизате в стаята. Тя разпознава мобилните ви устройства и ви позволява директното и лесно изпращане на аудиосигнал. Bluetooth Stand by Партито започва с изпращането на музика към системата.
Тя се намира в режим на изчакване, но се събужда и активира веднага с изпращането на музика през Bluetooth. Два USB порта Двата USB порта позволяват запис и възпроизвеждане на музика без прекъсване.

Публикуване на коментар

Абонирай се |ЗА ВСЕКИГО ПО НЕЩО – НОВИНИ, ОФЕРТИ, ЗАБАВЛЕНИЕ