различни категории продукти                                 👉от тук   
  
                                                                          
                              
 

Реклама

Aliexpress WW

Пералня Slim Whirlpool FreshCare+ FWSD61253W EU EU, 6th Sense Colours, 6 кг, 1200 об/мин, Клас A+++, Бяла


Вижте повече тук 👇

След приключване на цикъла за пране, FreshCare+ се грижи за тъканите ви чрез деликатни движения на барабаните и обработка с пара. Специалната програма FreshCare+ продължава до 6 часа, след края на цикъла на пране. Тази функция потиска развитието на бактерии и образуването на неприятни миризми, докато вратата на пералната машина не се отвори.

Благодарение на технологията "6th Sense" специалните сензори непрекъснато наблюдават процеса на пране, регулират налягането, потреблението на вода и времето за измиване. Машината ще пере, докато дрехите са замърсени и ще спре, когато резултатът е перфектен.

Soft Move е комбинация от специфични движения, които барабанът прави в зависимост от всяка програма. Те се персонализират според всяка тъкан и тегло, който пералнята засича от началото на цикъла на пране. Тези ходове са интелигентна комбинация от следните параметри: ускорение, скорост, пауза, завъртане.

Colours 15 е програма за измиване, която използва ниска температура благодарение на технологията Energetic Wash с асиметрични движения на барабаните, които позволяват на перилния препарат да навлезе в платовете. Запазете свежите цветове по-дълго, с подобна производителност при 15 ° до 40 °.


Clean+

Допълнителна опция за пране, която набляга на разтварянето, при различни температури, на препаратите за пране, като помага за премахването на най-тежките петна в зависимост от избраната програма.

Няма коментари:

Абонирай се |ЗА ВСЕКИГО ПО НЕЩО – НОВИНИ, ОФЕРТИ, ЗАБАВЛЕНИЕ