различни категории продукти                                 👉от тук   
  
                                                                          
                              
 

Реклама

Aliexpress WW

Професионален готварски блендер с нагревател 12 в 1 ZEPHYR ZP 1162 SM, 1500W, Стъкл. кана 1.75 л, Функция затопляне, LCD Touch дисплей, Супа

Професионален готварски блендер с нагревател 12 в 1 ZEPHYR ZP 1162 SM, 1500W, Стъкл. кана 1.75 л, Функция затопляне, LCD Touch дисплей, Супа
Вижте повече тук 👇


Описание
Блендерът, който готви!

Най-иновативният и атрактивен блендер ZEPHYR е уредът, от който имаш нужда! 1500 вата, съчетани със мощ, прецизност, ефективност и съвременна технология, правят ZP 1162 SM абсолютен властелин в кухнята. Блендерът, който дори Иван Звездев предпочита! С 12 програми и 1500W мотор, той е толкова мощен, колкото и функционален! Страхотна комбинация, която позволява приготвянето на разнообразие от храни и напитки в 12 програми, контролирани от LED touchscreen дисплей. Смути, супа, сладолед, шейк и конфитюр - това са само част от вкусотииките, които той ще направи с натискането на ЕДИН бутон!

Като всеки иновативен продукт, блендерът е плод на качествена и съвременна изработка и модерни технологии. Само чрез избирането на една от 12-те програми можеш да се насладиш на невероятната мощ, която ще ти предложи. С изключителен мотор от цели 1500W ще постигаш желаните резултати независимо какво си приготвяш. Освен, че ще достави удоволствие на теб, блендерът позволява и споделянето с приятели, защото идва с обемна стъклена кана от 1.75 литра
Интелигентен за твое удобство

С оглед на все по-бързо развиващите се технологии и "умни" уреди е напълно логично и кухненските уреди да се насочват в тази посоко. Затова блендерът ZEPHYR е с вграден LCD екран, за да направи животът ти още по-лесен. Едва няколко бутона, чувствително на допир са достатъчни, за да го контролираш и да избереш една от цели 12 програми за приготвяне на храни и напитки! Избираш програма, натискаш бутон "Start" и след само някакви си 20 минути усещаш невероятния аромат на прясна супа. Разбира се, преди всичко това трябва да си избрал нужните продукти и да си ги поставил в стъклената кана.

Ненадминати резултати

Мултифункционалният блендер дължи ефективността си на много фактори, но може би най-основният са неговите ножчета. Изпипани до съвършенство, те са така разположени, че всичко в обемната кана да премине през тях. Изработени от висококачествена неръждаема стомана, те гарантират максимални резултати при пасиране, кълцане, разбиване, рязане и всичко, за което за предназначени - до 30000 оборта в минута!

Препоръчан от майстор готвачът Иван Звездев


  • Мултифункционален блендер ZEPHYR ZP 1162 SM е практичен, надежден и най-важното - лесен за употреба. Този иновативен уред пести усилия и време, без да прави компромиси с качеството на работа, а резултатът е винаги перфектен! Освен всички възможности, които предлага блендерът, той впечатлява и със своята изчистена и елегантна визия.
  • Благодарение на функцията ОТЛОЖЕН СТАРТ, когато се прибирате от работа, училище или разходка у дома вече ще ви чака вкусно приготвен млечен шейк, сладолед или пък ароматна супа! И всичко това приготвено с минимални усилия! Подарете си повече свободно време, което може да прекарате с близките ви хора!
  • Блендерът е изключително подходящ за всички, които нямат достатъчно време за готвене и за онези които водят здравословен начин на живот!
  • 1500-ватовият мотор бързо и лесно изпълнява задачи като разбиване на лед, смилане на всякакви мокри и сухи храни, кълцане на месо, бисквити и каквото още пожелаете.
  • Знаем, че плодовете и зеленчуците са невероятен източник на минерали, витамини и фибри, с които е хубаво да се снабдим още от сутринта. За повече свежест, тонус и енергия през целият ден! С ZEPHYR 1162 SM имате възможността да си направите здравословни сокове и смутита, чрез които тялото ще си набави нужните витамини и ензими.


Няма коментари:

Абонирай се |ЗА ВСЕКИГО ПО НЕЩО – НОВИНИ, ОФЕРТИ, ЗАБАВЛЕНИЕ