различни категории продукти                                 👉от тук   
  
                                                                          
                              
 

Как да купим Робот прахосмукачки AliExpress без мито и ДДС ?

Прахосмукачка робот от Aliexpress с доставка от Европейски склад.


Здравейте,

💡Идея как да купим Робот прахосмукачки AliExpress без мито и ДДС

   При доставка от Европейски складове, 
не се дължат мито и ДДС

1.Прахосмукачка робот ILIFE V5s Pro 

от Aliexpress с доставка от Европа  • По-голяма батерия от базовия ни модел, която издържа до 120 минути;
  • Функция за настройване, която позволява робота да се включи в определен час, без значение дали си вкъщи или не. Така дома ти ще бъде чист, без да ти се налага ти да чистиш;
  • Функции както за мокро, така и за сухо почистване, което ти осигурява цялостно почистване на пода с минимално усилие от твоя страна;
  • 2 степени на всмукателна мощ, за да избираш как точно да бъде почистен дома ти;
  • Няколко режима на работа, който позволяват почистване и на най-труднодостъпните места;
  • Система против падане, за да ти спести неприятности, ако вкъщи има стъпала или стълби;
  • Дистанционно управление, за да контролираш посоката на движение на уреда;
  • HEPA филтър, улавящ и най-малките частици прах.
С iLife V5s Pro ще получиш цялостно почистване на пода, което ще задоволи и най-критичните. А от теб се иска само да го настроиш и да го почистиш след това.

     2.Прахосмукачка робот  ILIFE X785 

       
3.Прахосмукачка робот  X620 ILIFE  


СУХО и МОКРО почистване 

Интелигентната роботизирана прахосмукачка ILIFE х620, модел 2017 г., оборудвана със собствана GPS система за навигация.
С интелигентния сензор за система против падане и сблъсък, предотвратява падане от стълби, високи повърхности, сблъсъци и предпазва мебелите от повреда. 
Мощно интелигентно МОКРО и СУХО почистване с разнообразни режими на работа за Вашия свободен избор. Лесно се справя с всякакъв вид почистваща среда. 
Подходяща за керамични плочки, дървени и ламинирани подове, килими и т.н. 
Програмиране на дневни режими на робота (график на почистване).

ВИРТУАЛНА СТЕНА ЗА ИЗОЛИРАНЕ НА РАЙОНА ЗА ПОЧИСТВАНЕ
Работата на прахосмучката може да бъда ограничена в определена област, а районът, който не желаем да почистваме, може да бъде отделен с виртуална стена от магнитни ивици чрез устройство, включено в комплекта.

Входно напрежение: 14.8V 
Мощност: 22W
Честота: 220V 50Hz
Сила на засмукване: 1200Pa
Странични четки: 2 броя 
Време за зареждане: по-малко от 300 минути 
Работно време: повече от 160 минути 
Капацитет на контейнера за прах: 400 ml
Капацитет на резервоара за вода: 300 ml
Режими на почистване: автоматично почистване, ротационно почистване, програмирано почистване, класически режим, режим MAX, измиване на пода.
Периметър на почистване: около 150-180 кв.см.
Ниво на шум: по-малко от 48dB
Вид батерия: литиева батерия 2600MAH


4.Прахосмукачка робот  ILIFE X750
най - новия и мощен модел за сухо и мокро почистване.

Функция: Сухо и мокро почистване
Входно напрежение (V): 14.8V
Мощност (W): 22W
Честота (Hz): 220v 50Hz
Засмукване (pa): 1200Pa
Странична четка: 2
Време за зареждане: по-малко от 300 минути
Работно време: около 120 минути
Контейнер за прах: 750 мл
Капацитет на резервоара за вода: 300мл
Режими на почистване: Автоматично почистване, почистване на място,програмирано почистване, класически режим, режим MAX
Почистваща площ: Около 150-180 кв.м..
Шум (dB): По-малко от 60dB
Тип батерия: Литиева батерия 2600MAH
5.Прахосмукачка робот  360 Robot Vacuum Cleaner MI Robotic 


Високо интелигентно домашно почистващо устройство

Mi Robot Vacuum Cleaner е високо интелигентно почистващо устройство с 12 различни сензора.

Три различни процесора следят движението в реално време и изчисляват данните, едновременно използвайки алгоритъм за местоположение и картографиране, за да изчислят най-добрият път за чистене.

Лазерен сензор за дистанция 
Лазерният сензор за дистанция позволява на робота да сканира околната среда на 360 градуса, 1800 пъти в секунда, като
прави пълна карта на вашето жилище.

Три процесора
За да се осигури по-голяма стабилност на Mi Robot Vacuum Cleaner, устройството разполага с три специализирани процесора, които следят движението в реално време, изчисляват местоположението и определят най-добрия маршрут за почистване.

Висока чувствителност и система от прецизни сензори
Прахосмукачката Mi робот използва своя набор от 12 сензора - включително ултразвуков, радарен сензор, жироскоп, акселерометър и др., за да направи пълна карта на вашия интериор.

Алгоритъм за едновременна локализация и картографиране
Базирайки се на данните от системните сензори, роботът използва алгоритъм за едновременна локализация и картографиране за по-добро почистване.

Този алгоритъм помага при картографирането на непознати територии с актуализиране на местоположението на устройството и изчислява най-добрия път за почистване.

Следвайки добре планиран маршрут, Mi Robot Vacuum Cleaner автоматично избягва всички препятствия и ефективно постига зададените цели.

Mi Robot Vacuum Cleaner ще се завърне на зарядната станция след като завърши с чистенето. Aкo енергията в батерията е по-малко от 20%, Mi Robot Vacuum Cleaner ще презареди батерията до 80% и ще продължи с недовършеното почистване.

За по-гладко почистване роботът използва мощен безчетков двигател, който доставя 1800Pa въздушното налягане .Така двигателят има ниско ниво на шум и висока ефективност. Основната почистваща четка автоматично регулира височината си, за да създадете по-добър контакт с пода за цялостно премахване на мръсотия върху неравни повърхности. Страничната четка регулира скоростта си на въртене в зависимост от различните видове повърхности за почистване.

Роботът има 5200mAh батерия, която обещава около 2.5 часа почистване. Не трябва да се притеснявате за презареждането на Mi Robot Vacuum Cleaner. Специално създадената CC и CV система за презареждане ще гарантира поне 2 години живот на батерията.
Роботът се синхронизира с приложението Mi Home Ap, което позволява да превключите и дистанционно да управлявате робота в реално време, да смените пътя за почистване, да зададете автоматично почистване. Единствено трябва да го включите и да изчакате да се синхронизира с приложението. След синхронизирането ще видите информация за оставащия заряд на батерията, времето в което робота е почиствал и колко от стаята е почистил робота. Апликацията има някои екстри: да изпратите робота да се зарежда, да започне чистене или да смените програмата за чистене.


Инструкция за експлоатация:
 


6.Прахосмукачка робот  ILIFE X660 Vacuum Mop Sweep 3 in 1  


Представяме първата прахосмукачка на успешната китайска компания Ilife с камера, чрез която сканира помещенията и успява да покрие цялата квадратура с едно минаване
Gps navigation Ilife x660 a upright vacuum cleaner wet dry with motor brushless
Product Description
Функции: Сухо и мокро почистване
Волтаж (V) : 14.8V 
Мощност (W): 22W 
Честота (Hz): 220v 50Hz 
Всмукателна мощност: 1200Pa 
Странични четки:2
Време за зареждане: по-малко от 300 минути 
Време за работа: Около 160 минути
Контейнер за прах: 300ml 
Контейнер за вода: 300ml 
Cleaning Modes: Automatic cleaning,spot cleaning,
Time-programmed cleaning,classic mode,MAX mode,Moping floor,
                                 360 degree visual navigation
Площ за почистване: About 150-180 square centimeters. 
Шум (dB): По-малко от 50dB
Батерия: Lithium Battery  2600MAH
Размери:310mm*310mm*72mm


7.Прахосмукачка робот S50 Xiaomi MI  

Всмукателна мощност
Когато става дума за всмукателната мощност, Mi Robot Vacuum 2 няма да Ви разочарова. Тя има всмукателна сила от 2000 Pa, което е значително подобрене в сравнение с предходния модел с 1800 Pa. Нейната мощност е дори по-добра в сравнение с други по- скъпи модели с мощност достигаща до 1670 Pa . Също така отлични резултати постига с почистването на прахови частици, както и със събирането на досадната козина от домашни любимци. В комбинация с технологията за разпознаване на килими и смесена с великолепния дизайн на кръглата четка, новата версия на Mi Robot ще е най- добрия домашен помощник, койте ще си закупите.

Батерия
Mi Robot Vacuum 2 е оборудвана с 5200mAh литиево- йонна батерия, единствената толкова мощна която ще успеете да намерите на пазара. Едно пълно зареждане Ви дава 2,5 часа време за почистване до 250 квадратни метра. От където и да го погледнем, времето от 150 минути непрекъсната работа е впечатляващо. След като заряда на батерията е ниско, функцията за самозареждане на робота позволява да се върне обратно към зареждащия док. 
Основното устройство има индикатор за батерия с LED светлина, която показва различни цветове, за да покаже нивото на зареждане. Светлината светва бяла, когато нивото на зареждане на акумулатора е повече от 50%. Цветът се променя в жълто, когато нивото на зареждане падне под 50%. След като нивото на зареждане на батерията падне под 20%, светодиодът показва червена светлина. 

Размер на резервоара
Що се отнася до размера на резервоара за прах, новият робот за почистване може да съхранява 480 ml мърсотия. Ако имате домашен любимец, това означава, че ще трябва да почиствате прахоуловителя всеки ден. За щастие кутията за събиране на прах може да бъде лесно достъпна и изчистена чрез отваряне на горния капак на устройството. Ако събира само фини прахови частици, а не козина на домашни любимци, може да се почиства през няколко дни. Въпреки това, новата версия прави крачка напред, като включва и един моп, който може да задържа около 100 мл течност, достатъчно, за да почиства непрекъснато от 45 до 60 минути. Тази функционалност допълнително се разширява с някои уникални характеристики, като резервоарът за вода може да бъде прикрепен към робота само чрез плъзгане.

Филтрираща система
По-новото поколение прокара ефективността на HEPA филтъра за една единствена цел, повторна употреба. Точно така, Mi Robot Vacuum 2 идва с миещи се филтри, които могат да бъдат измити и повторно използвани, без да е необходимо да се подменят на всеки няколко месеца. Това също така намалява и разходите за потдръжка. 

Ежедневна употреба
Когато става дума за ежедневна употреба, Mi Roborock 2 е шампион. Xiaomi се постара да направи устройството по-тихо и по-ефективно. Основният модул облицован със звукоизолиращ и филтри, който оказват значително влияние върху децибела на работа. Неговият интелигентен датчик за налягане може да разграничи разликата между стандартния под и килима. Това позволява на устройството да оптимизира настройката на мощността си, въз основа на вида на повърхността, върху която се намира. Уредът също има по-голяма маневреност и може безопасно да се изкачи над препятствие с размери 2 см (срещу 1.5 см, в старата версия). Устройството има също така по-меки гумени възглавнички, за да се предпази от случайни сблъсъци. Колелата са по-добри при катерене, а сега робота може да се справи със склонове от 20 градуса (срещу 15 градуса, в старата версия).
Навигацията SLAM бе запазена, както при предишния модел. Лазерният сензор Lidar се върти 5 пъти в секунда, за да картографира всичко, да изгради и обнови своята виртуална карта. Приложението на смартфоните обаче е значително подобрено. С новата версия на Mijia можете да създавате виртуални стени в движение и да командвате робота до определена точка, неща, които не можете да правите с първата прахосмукачка. Говорейки за сензори, Xiaomi добави още малко. Бота може да избягва зони, в които да се блъска. Двоен електронен компас засича по-добре виртуални стени от преди и инфрачервен сензор за заден ход подобрява автономния зареждащ механизъм.
Що се отнася за различните видове повърхности, Xiaomi 2 работи върху най-често срещаните видове подове, включително плочки, линолеум, твърда дървесина, мрамор, камък и килими (с изключение на дълговлакнестите разбира се). Роботът сега е много по-подходящ за твърди подове, отколкото преди. 
Не на последно място, бутоните от горната част бяха преработени. Новата версия разделя единствения бутон, който можете да видите в старата версия в 3.


Инструкция за експлоатация:


8.Евтина прахосмукачка робот Week9.Прахосмукачка робот с доставка от Европа Week


10.Прахосмукачка робот  Molisu 1000Pa Smart Robot
11.Прахосмукачка робот  ILIFE A8Роботът ILIFE A8 разполага с 360-градусова камера, чрез която планира маршрута си максимално ефективно! Прахосмукачката има 2 вида V-образна основна четка (гумена и с косъм) за да събере перфектно всичката мръсотия, прах и косми! Прахосмукачката разполага с много други функции на робот от висок клас - интелигентна iVoice технология (робота Ви казва какво прави или дали има нужда от Вашата намеса), функция "График", HEPA филтър, дистанционно управление, както и темперирано стъкло за устойчивост и здравина.

Със силна всмукателна мощност подходяща за гладки повърхности, мокети, късокосмести килими и др. Преодолява лек наклон и лайстни.
Събира идеално отпадъци, парченца хартия, прах, пясък, малки зърна, коса.
Подходяща при събиране на косми от ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ.
Незаменим помощник за ВЪЗРАСТНИ и ТРУДНОПОДВИЖНИ ХОРА.

*Автоматично презареждане - когато батерията на прахосмукачката-робот е почти изтощена, робота автоматично отива до станцията за зареждане, за да се зареди, така че да е готова за следващото чистене.
*Функция “График” - прахосмукачката разполага с функция за настройване на седмичен график, чрез който можете да настроите дни от семицата и час, в който тя да се включи. По този начин роботът ще се активира в удобно за Вас време, дори ако не сте вкъщи, за да се радвате на по-чист дом.
*Система против падане - система от вградени сензори, които предпазват от падане по стълби и други вертикални скосявания.
*HEPA (хепа) филтър - спомага за качественото почистване на Вашия дом или офис като улавя и задържа микроскопични прахови частици, бактери и алергени и по този начин гарантират по- чист и здравословен въздух.
*Дистанционно управление - позволява Ви да управлявате прахосмукачката от разстояние и да изпълвате някои действия - да накарате робота да стартира и да спира, да го насочите в определена посока, да промените режима на почистване, да го накарате да се върне към станцията за зареждане и други.


Време за работа: 
 Около 90  минути
 Време за зареждане:
 Около 4-5 часа
 Батерия: 
 Li-ion2600 mAH
 Ниво на шума:
 Капацитет на контейнер за боклук:
 0.3 L
 Система против падане:
 ДА
 Режими на почистване: 
 4 режима на почистване:
 - Автоматичен - представлява комбинация от всички останали режими
 - Петно - осигурява спираловидно почистване с увеличаващ се радиус, използва се при концентриран на едно място боклук
 - По ръбове - осигурява движение по ръбове (стени)
 - Мах - режим с максимална всмукателна мощност
 Система за почистване:
 2 срещуположно въртящите се четки
 + Вакуум за засмукване на отпадъци
 + V-образна основна четка (2 вида: гумена и с косъм)
 Автоматично презареждане: ДА
 HEPA филтър: ДА
 Дистанционно: ДА
 Допълнителни функции:
 - Цвят - черен
 - 360-градусова сканираща камера
 - Функция "График"
 - Площ на почистване с едно зареждане: до 150 м2
 - Възможност да прекосява препятствия от 1,2 см. и да работи под наклон до 15 градуса
 - Звуково сигнализиране за грешка, ако роботът не е успял да преодолее опасност
 Размер:
 Кутия - 46 x 40 x 14 см
 Прахосмукачка - 31 х 31 х 7.3 см.
 Тегло: 
 5,2 кг. (с кутия), прахосмукачка - 2,8 кг.


Няма коментари:

Абонирай се |ЗА ВСЕКИГО ПО НЕЩО – НОВИНИ, ОФЕРТИ, ЗАБАВЛЕНИЕ